Webshop » MOLLY LAC » UV Gels » Builder Gel in a Bottle MollyLac Icy Pink 10g

Builder Gel in a Bottle MollyLac Icy Pink 10g

MLZ001 Builder Gel in a Bottle MollyLac Icy Pink 10g
MLZ001 Builder Gel in a Bottle MollyLac Icy Pink 10gMLZ001 Builder Gel in a Bottle MollyLac Icy Pink 10g
Een revolutie in nagelstyling komt eraan!
Eenfasige, zelfnivellerende gel voor het opbouwen van de nagel in een handig flesje met borstel.
De innovatie waar u al lang op wacht! Perfect voor extensions op de mal, maar ook voor de opbouw en reparatie van natuurlijke nagels. De nieuwste generatie van het product, zijn unieke eigenschappen en gebruiksgemak, evenals een meer flexibele formule dan gewone gel zijn een recept voor succes!
Eén product - veel mogelijkheden! De gel is de perfecte oplossing wanneer u het volgende nodig heeft: bovenbouw, verstevigingen, uitbreidingen, correcties!
Verkort de werktijd tot een minimum! Dankzij de handige borstel versnelt u de manicurebehandeling aanzienlijk, waardoor u de winst van uw salon kunt maximaliseren! De applicatie is uiterst eenvoudig - pak het product rechtstreeks uit de fles met een penseel en breng het indien nodig aan.
"Must Have" van elke bekende stylist! De eenfasige en extreem duurzame formule van de gel harmonieert perfect met de natuurlijke nagelplaat, waardoor een vlekkeloze styling zonder luchtbellen en een onooglijke gele kleur ontstaat.
Volledige controle over het aangebrachte product!
Dankzij de dikke consistentie kunt u een perfecte apex en C-curve creëren, de nagelriemen niet overstromen en perfect beschermen tegen mechanische schade en externe factoren. Breng je manicure naar een hoger niveau! Gel in fles MollyLac is ideaal voor de "gel zonder zagen" -methode.
Duurzaam tijdens het dragen, handig bij het zagen! Het brokkelt niet af, breekt niet. Bestand tegen hoge temperaturen - wordt niet zacht tijdens gebruik.
Voordelen:
Maximale tijd voor het stylen van nagels
Ultra natuurlijke uitstraling
Handig aan te brengen dankzij een speciaal daarvoor bestemd penseel
Dichte, zelfnivellerende, enkelfasige formule met een dispersielaag
Perfecte hechting op de natuurlijke nagelplaat
Uithardingstijd:
48w UV / LED-lamp. 30-60 s
LED 48w. Jaren 30
HOE TE GEBRUIKEN:
Uitbreiding:
Bereid een natuurlijke nagel voor, verkort deze tot een minimum, verwijder de nagelriemen, polijst licht met een vijl of polijstmachine van 180 grit en ontvet bijvoorbeeld met MollyLac nail prep. Indien nodig - gebruik een zuurprimer en daarna een zuurvrije primer en wacht ca. 60 seconden.
Bereid de sjabloon voor zodat deze perfect over de vrije rand past. Breng de gel met een dunne laag aan op de mal en de nagel en geef de juiste vorm en lengte. Genezen in de lamp.
Breng het product in een dunne laag aan op de gehele nagel en begin dan, door een grote druppel aan te brengen, met opbouwen. Na het verkrijgen van een goede vorm, hard in de lamp. Verwijder de dispersielaag met een reiniger en begin met zagen. Geef de uiteindelijke vorm en breng een afwerklaag aan. Bijv. Doctor Top.
Bovenbouw:
Bereid een natuurlijke nagel voor, geef deze de juiste vorm en lengte, verwijder de nagelriemen, poets de nagel met een vijl of polijstmachine van 180 grit en ontvet, bijv. Nagelvoorbereiding. Indien nodig - gebruik een zuurprimer en daarna een zuurvrije primer en wacht ca. 60 seconden.
Breng het product in een dunne laag aan op de gehele nagel en begin dan, door een grote druppel aan te brengen, met opbouwen. Na het verkrijgen van een bevredigende vorm, verhardt u in de lamp. Verwijder de dispersielaag met een reiniger en begin met zagen. Geef de uiteindelijke vorm en breng een afwerklaag aan.

€ 9,90 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal