Webshop » SEMILAC » Preparations » Nutrients and preparations » Vitamine primer 7 ml

Vitamine primer 7 ml

SE078 Vitamine primer 7 ml
Vitamine primer 7 ml Semilac

Vitamin primer is een preparaat voor speciale taken dat de nagelplaat ontvet, waardoor de hechting van de hybride, gel en acrylgelbasis aan de natuurlijke nagelplaat wordt vergroot. De zuurvrije formule van het preparaat is verrijkt met vitamine E. Het verzorgt de nagelstyling zodat je kunt genieten van een mooie manicure, ook bij een problematische nagelplaat waarop de hybride niet plakt. Het product fungeert als een dubbelzijdige kleefband, wat de duurzaamheid van de styling aanzienlijk verlengt.

Semilac Vitamin Primer kan alleen worden aangebracht op een natuurlijke en onbeschadigde nagelplaat. Product voor professioneel gebruik.

KENMERKEN:

Zuurvrije bereiding met vit. E.
Verhoogt de duurzaamheid van hybride manicure
Perfect voor probleemtegels
Onmisbaar in de hybride-, gel- en acrylogel-methoden
Het preparaat bevriest niet
GEBRUIK
Voordat u Semilac Vitamin Primer gebruikt, moet u uw nagels goed voorbereiden op de manicure - polijst de plaat met een polijstpad en ontvet deze met Semilac Nail Cleaner. Alleen dan kan Semilac Vitamin Primer worden gebruikt. De eerste stap is om de borstel een keer in de bereiding te laten weken. Semilac Vitamin Primer moet in een kleine hoeveelheid op de plaat worden aangebracht, waarbij de opperhuid wordt vermeden. U kunt het overtollige product verwijderen door de borstel tegen de hals van de fles te wrijven. Wacht na het aanbrengen van het preparaat tot het verdampt is (ongeveer 2 minuten). Na deze tijd kunt u de plaat bovendien afnemen met een stofvrij wattenstaafje van Semilac. Daarna kunt u manicure gaan aanbrengen volgens de regels.

€ 3,99 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal