Webshop » Accessoires » Nagel frees » Semilac Bit 013 - bal

Semilac Bit 013 - bal

SE2772 Semilac Bit 013 - bal
Een professionele diamantfrees maakt de perfecte voorbereiding van de nagelriemen en het gladmaken van de periunguale schachten mogelijk. Een zeer duurzame, slijtvaste coating garandeert een langere levensduur van de snijplotter.

De kogelvormige snijder is bedoeld voor de voorbereiding van de nagelriemen en het gladmaken van de periunguale schachten. Perfect voor een tangloze manicure en pedicure. Het verkort de werktijd dankzij de mogelijkheid om tweezijdige bewegingen uit te voeren. Bestemd voor desinfectie en sterilisatie in een cosmetische autoclaaf. Opgedragen aan professionele nagelstylisten.

Voordelen van het gebruik van een kogelfrees:

Perfect voor het ontwikkelen van nagelriemen en het gladmaken van periunguale schachten

· Verlengde levensduur van het mes dankzij de slijtvaste coating

· Versnelt de werktijd

Perfect voor tangen en pedicures

· Ontworpen voor desinfectie en autoclaveren

DESINFECTIE EN STERILISATIE VAN COSMETISCH GEREEDSCHAP

Metalen gereedschappen moeten voor gebruik worden ontsmet.

Verwerkingsstappen voor manicure / pedicure tools:

wassen

● desinfectie

● sterilisatie

Na de service worden alle instrumenten als besmet beschouwd en moeten ze opnieuw worden gesteriliseerd. Deze procedure is ook nodig voordat u met nieuwe gereedschappen gaat werken.

Na gebruik moeten de gereedschappen worden ontdaan van organische resten, evenals lak- of acrylresten en in een ultrasone reiniger met een was-desinfectieoplossing worden geplaatst.

Bij het kiezen van ontsmettingsmiddelen moet men rekening houden met het breedste werkingsspectrum tegen omhulde en niet-omhulde virussen, schimmels en gisten, bacteriën en tuberculose.

De beste resultaten worden verkregen met het gebruik van ultrasone reinigers.

BELANGRIJK! Volg bij het desinfecteren strikt de bereidingsinstructies voor het geselecteerde preparaat! Het niet volgen van de regels voor de voorbereiding van de oplossing, blootstellingstijd, temperatuur en concentratie kan corrosie en verlies van snij-eigenschappen van de gereedschappen veroorzaken. Gereedschap dat al roestig is of tekenen van corrosie vertoont, moet worden weggeroest of weggegooid. Roestvrij en niet-geroest gereedschap mag niet in één bad worden gedesinfecteerd.

Na het uitvoeren van de desinfectieprocedure is het noodzakelijk om de instrumenten met water te spoelen om eventuele resterende desinfectieoplossing te verwijderen. Na het spoelen moeten de instrumenten worden gedroogd, bijvoorbeeld met een stofvrije handdoek, en daarna moeten de bewegende delen worden gesmeerd met medische paraffine. Metalen gereedschappen zijn geschikt voor sterilisatie bij hoge temperaturen in een autoclaaf type B.

Instrumenten moeten worden gesteriliseerd in een steriele barrière (papierfoliezakken of -hoezen) om de steriliteit na sterilisatie te behouden en om ze veilig te houden. Gereedschap mag alleen worden gesteriliseerd in efficiënte autoclaven met een geldige inspectie en alleen met:

met gedemineraliseerd of gedestilleerd water van de door de autoclaaffabrikant gespecificeerde zuiverheid. Het gebruik van water van slechte kwaliteit kan corrosie en schade aan het gereedschap veroorzaken.

We raden het gebruik van balsterilisatoren af. Dit kan mechanische schade en het gebrek aan steriliteit van de gereedschappen veroorzaken. Onjuiste reiniging of desinfectie van instrumenten na gebruik, of het weglaten van een van de stappen, vermindert de effectiviteit van sterilisatie aanzienlijk en kan corrosie en roest veroorzaken.

Bij het bewerken van gereedschappen is het belangrijk om:

● Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen (hoofddeksel, masker, lange rubberen handschoenen, waterdichte schort);

● Gebruik geen koperen/koperen borstels of metalen reinigingssponzen etc.

● Gebruik geen preparaten op alcoholbasis

● De temperatuur van de desinfectieoplossing mag niet hoger zijn dan 40C

● Gebruik geen chloorwater om een ​​desinfecterende oplossing te bereiden of om instrumenten te spoelen

Het merk Semilac is niet verantwoordelijk voor schade aan de gereedschappen als gevolg van het niet naleven van de regels van desinfectie en sterilisatie. Door de corrosiebestendigheid van staal behouden de gereedschappen alleen wanneer alle regels en instructies worden gevolgd, evenals met het gebruik van hoogwaardige en gecertificeerde middelen voor reiniging en desinfectie. De instructies en procedures verbonden aan de desinfectiemiddelen en steriliserende apparaten moeten strikt worden opgevolgd.

€ 5,90 inclusief BTW

Beschikbaar