Webshop » ANDERE MERKEN » Electrische appareten » Nagelfrees JD200 35Watt Originele

Nagelfrees JD200 35Watt Originele

WE0381 Nagelfrees JD200 35Watt Originele
We presenteren een originele frezen JD200 JSDA 35W van de macht, is een van de meest populaire routers op de Europese markt. Frezen onderscheidt zich door een hoge kwaliteit, dat is het resultaat van vele jaren van onderzoek naar het ontwerp en de fabricage processen en vakmanschap die vervolgens is bevestigd door duurzaamheid op lange termijn testen te verbeteren. Een ander voordeel van het malen JSDA is zeer strenge kwaliteitscontrole, elke JSDA frezen en frezen JSDA hanteren voor het verlaten van de fabriek wordt gegeven vele uren kwaliteitscontrole.
Modern design, bewezen processen, de beste materialen en componenten, en een zorgvuldige uitvoering en een strenge kwaliteitscontrole is een garantie voor betrouwbaarheid en tegelijkertijd de oorzaak van de frezen JSDA verdiende de adviezen van de meest populaire cosmetische en probleemloos frezen.
Specificaties:
Model: JD200
Doel: Nail Styling
Vermogen: 35W
220V-240V 50-60Hz
Gewicht: 830g
Afmetingen: 125mm x 85mm x 70mm

Inclusief:
Original 35W frezen JD200
Originele handvat frezen
handgreep
voetpedaal
tooling
originele doos
instructie

LET OP: Het markante design van deze router is zeer gewillig gekopieerd door andere fabrikanten. Alleen originele frezen JSDA bieden ware kracht, betrouwbaarheid en lange termijn garandeert een storingsvrije werking.

por


€ 56,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal